IN training

Intuïtieve en energetische groei, Masterclass voor professionals

Je zit op een groeipad in werk en privé en je wilt het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. De voorjaarscursus is volgeboekt. Op 31 januari, 6 maart en 3 april 2020 organiseer ik daarom opnieuw een Masterclass voor professionals.

Recensie: “Tijdens deze masterclass heb ik geleerd om gehoor te geven aan de stille, subtiele stem van mijn intuïtie. Ik heb geleerd dat ik ver en diep kan zien, en dat wat ik zie waar is. Wezenlijker waarnemen; leren herkennen en vertrouwen op dat wat al in je aanwezig is.”

Geïnteresseerd? Lees hier verder

Intuïtieve en energetische groei, persoonlijke ontwikkeling in één week

Zit je in een veranderingsproces in je leven en ben je op zoek om deze verandering beter te begrijpen? En wil je leren om daar zo goed mogelijk mee om te gaan? Dan is deze trainingsweek een uitgelezen mogelijkheid. Samen met maximaal 8 deelnemers ga je van donderdag 21 mei tot vrijdag 29 mei 2020 werken aan je Persoonlijke ontwikkeling op Kythira.

Voor deze intensieve week vertrekken we naar het Griekse eiland Kythira. Daar kun je in alle rust en met grote focus het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. En daarnaast is het een heerlijke plek om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen. We maken gebruik van de uitstekende bed- & breakfast faciliteiten van “Xenonas Fos ke Choros”.

Geïnteresseerd? Lees hier verder

Succes en Ondernemen vanuit het hart, workshop

Je wilt leven en werken in overeenstemming met je hart? Je wilt meer vervulling en je wilt er achter komen wat jouw authenticiteit is en hoe je daar in je dagelijks leven en werk vorm aan geeft? Dan is dit de juiste workshop voor je.

Authenticiteit is het resultaat van vakbekwaamheid, creativiteit en eigenheid. De beleving van authenticiteit creëert het besef dat jijzelf degene bent die de touwtjes in handen heeft. Dit besef zorgt ervoor dat ook je handelen in je dagelijks leven en werk meer in overeenstemming is met de doelen die je wilt bereiken.

Geïnteresseerd? Lees hier verder