IN training

Intuïtieve en energetische groei, VLOW Masterclass voor professionals

Je zit op een groeipad in werk & privé en je wilt het vertrouwen in je intuïtie vergroten. Tegelijkertijd wil je ook je energiebalans versterken! Hiervoor heb ik al jarenlang de ideale cursus: op de vrijdagen 17 oktober, 14 november en 12 december 2020 organiseer ik opnieuw de Masterclass voor professionals.

Recensie: “Tijdens deze masterclass heb ik geleerd om gehoor te geven aan de stille, subtiele stem van mijn intuïtie. Ik heb geleerd dat ik ver en diep kan zien, en dat wat ik zie waar is. Wezenlijker waarnemen; leren herkennen en vertrouwen op dat wat al in je aanwezig is.”

Geïnteresseerd? Lees hier verder

Intuïtieve en energetische groei, persoonlijke ontwikkeling in één week

Zit je in een veranderingsproces in je leven en ben je op zoek om deze verandering beter te begrijpen? En wil je leren om daar zo goed mogelijk mee om te gaan? Dan is deze trainingsweek een uitgelezen mogelijkheid. Samen met maximaal 8 deelnemers ga je van vrijdag 3 tot maandag 12 oktober 2020 werken aan je Persoonlijke ontwikkeling op Kythira.

Voor deze intensieve week vertrekken we naar het Griekse eiland Kythira. Daar kun je in alle rust en met grote focus het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. En daarnaast is het een heerlijke plek om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen. We maken gebruik van de uitstekende bed- & breakfast faciliteiten van “Xenonas Fos ke Choros”.

Geïnteresseerd? Lees hier verder

Koersbepalende Verdiepings Retraite in Amsterdam

Voor kleine groepen organiseer ik in hartje Amsterdam een ‘Koersbepalende verdiepingsretraite’. Deze is speciaal bedoeld voor de ondernemers van kleine bedrijven die normaal gesproken geen tijd hebben om even afstand te nemen.
Het bijzondere van deze ‘verdiepingsretraite’ is dat ik mijn helderziende talent inzet om een ‘Business Reading’ te geven.
Hierdoor verkort men het traject om tot de echte kern te komen van de business vraagstukken. Een groot bijkomend voordeel is dat u in contact komt met mede-ondernemers en vergelijkbare vraagstukken. Dat maakt dat u een breder inzicht krijgt en meer visie ten aanzien van het eigen bedrijf.

Geïnteresseerd? Lees hier verder