INdividueel

Ineke Hilhorst laat je de weg zien waar de meeste energie stroomt. Zij geeft je het inzicht waar je naar op zoek bent …
… zodat je stappen kunt zetten die voor jou werken.

Hoe werkt de methode van aanpak?

1. Adviesgesprek voor één of twee keer

Je komt voor één of twee keer, omdat je meer of een ander inzicht wilt over een vraagstuk in je privé leven of uw werk. De vragen die je hebt kunnen heel divers zijn.

We gaan op verschillende niveaus in op je vraag, vanuit het concrete praktische, maar ook vanuit de helikopterview, zodat we zien wat deze vraag heeft te betekenen op je levenspad en in welke richting je je energie wilt bewegen.

Een gesprek duurt 1,5 uur en vindt meestal plaats op het Molenpad in Amsterdam.

2.  Periodiek advies gesprek

Veel mensen die eerder met mij gewerkt hebben komen periodiek terug voor een adviesgesprek. Daarin is ruimte om eerdere inzichten opnieuw te vitaliseren, gericht op nieuwe uitdagingen of ontwikkelingen in je (werkzame) leven. Het verfijnd instellen van de eigen focus helpt om scherp zicht te houden op persoonlijke effectiviteit en meer bewust te worden waar je voor staat en de weg die je bewandelt.

“Ik ken Ineke al enkele jaren en ben telkens weer verbaasd met welk gemak Ineke in staat is om uitdagingen die ik in mijn leven tegenkom kort en bondig te schetsen, volledig waardevrij en altijd to-the-point. In alle oprechtheid kan ik zeggen dat Ineke me dichter bij mezelf heeft gebracht. Als ik mijn gesprekken met Ineke in twee woorden zou moeten samenvatten, dan is dat ‘inzicht’ en ‘energie’.”

3. Coaching traject

Als er een thema is wat je verder wilt uitwerken of je hebt specifieke doelen die je wilt bereiken dan kun je kiezen voor een coaching traject. Een coaching traject bestaat meestal uit 6 sessies waarin we werken aan de specifieke thema’s en doelen.

4. Kwartaal gesprek: 4 keer per jaar

Na een coachings traject weet je wie je bent en wat jou het meeste energie geeft. Je leven stroomt. Toch heb je behoefte om af en toe af te spreken met Ineke omdat:
– er ineens heel veel losse draadjes zijn
– je toe bent aan een nieuwe stap
– er zich een lastig obstakel voordoet
– je je alleen voelt staan in ontwikkelingen die je ziet en voelt
– je wilt groeien in je leiderschaps stijl
Tijdens een kwartaal gesprek laten we ons licht schijnen over alles wat er speelt op dit moment in je leven, persoonlijk, zakelijk, maatschappelijk…. Door gevoelig en slim naar deze vraagstukken te kijken en ook de energie te duiden weet je waar je je op wilt richten en kun je de rest loslaten.
Je weet dan weer wat je te doen hebt.