Intuïtieve en energetische groei, masterclass voor professionals

Je zit op een groeipad in werk en privé en je wilt het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. Op 27 september, 1 november en 29 november 2019 organiseer ik daarom weer een drie dagen Masterclass ‘Intuïtieve en energetische groei voor professionals’.

De vorige Masterclasses werden door de persoonlijke begeleiding, de optimale groepsgrootte (6 à 8 deelnemers) en het niveau van de deelnemers als zeer prettig ervaren.

Na afloop van deze masterclass:

  • ken je de basisprincipes van het effectief inzetten van je energie en intuïtie;
  • heb je geoefend met het lezen van de energie van jezelf en van anderen;
  • kun je je eigen energie en die van je omgeving schoonmaken;
  • voel je steun en krijg je inzicht vanuit je eigen bron;
  • weet je wat je nodig hebt om energiek te zijn en te blijven;
  • heb je meer balans tussen je fysieke, je intellectuele en je intuïtieve vermogens;
  • heb je een stappenplan gemaakt waarin staat hoe je je inzichten en vaardigheden concreet kan toepassen in je dagelijks leven zodat je beoogde doelen bereikt.

Op de eerste dag breng je een actuele vraag/onderwerp in waarmee je graag aan de slag wilt en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een stappenplan voor je dagelijkse praktijk.

We gaan aan de slag gaan met readen van jezelf en van een ander, contact maken met je gids, geleide meditatie en het schoonmaken van de ruimte waarin je werkt en woont. Voor iedere les doe ik een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerk ik in het lesprogramma. Doordat we ook jouw persoonlijke thema in de les betrekken is het programma op jou afgestemd. Door in jezelf gevoel, verstand, mannelijk en vrouwelijk, intuïtie en daadkracht goed samen te laten werken ben je succesvol in wat je wilt doen en hoe je leeft.
We doen ook een uur sport en dans. Als we ons fysieke lichaam versterken en de energie goed door laten stromen, dan ontstaat er een sterke basis voor het laten doorstromen van onze intuïtieve inzichten.

Reacties van deelnemers:
“Stil staan in beweging naar groei is voor mij de essentie van deze Masterclass. Het daarmee versterken van mijn intuïtieve en energetische kracht is voor mij de grootste winst; zowel zakelijk als privé.”
Odette van Zijdveld, directeur Net4kids.org

“Goed gemanaged, concreet, relaxed, speels en afwisselend: een mooie masterclass met een mooie opbrengst.”
Cissy Ploegmakers, directeur Pace Managementsupport

“Tijdens deze masterclass heb ik geleerd om gehoor te geven aan de stille, subtiele stem van mijn intuïtie. Ik heb geleerd dat ik ver en diep kan zien, en dat wat ik zie waar is. Wezenlijker waarnemen; leren herkennen en vertrouwen op dat wat al in je aanwezig is.”
Manuel Pando, key account manager

Data, tijden en locatie
27 september, 1 november en 29 november 2019
Adres: Molenpad 17C te Amsterdam
Om 9.00 uur staan de koffie en thee klaar. We beginnen om 9.30 uur.
We lunchen gezamenlijk in café Het Molenpad om de hoek.
De dag eindigt om 16.30 uur. We sluiten af met een drankje.

Kosten
De kosten voor deze drie dagen zijn inclusief de lunch, koffie, thee en drankjes, € 950,-  (voor btw-plichtigen is dit exclusief 21% btw). Maximaal 8 deelnemers.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan bij mij aan per telefoon: 06-24228339 of per e-mail: contact@inekehilhorst.nl.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Dan sta ik je graag te woord.