Intuïtieve en energetische groei, persoonlijke ontwikkeling in één week

Zit je in een veranderingsproces in je leven en ben je op zoek om deze verandering beter te begrijpen? En wil je leren om daar zo goed mogelijk mee om te gaan? Of wil je midden in de natuur werken aan je Persoonlijke Ontwikkeling en Bewustwording? Dan is deze trainingsweek een uitgelezen mogelijkheid. Samen met maximaal 8 deelnemers ga je in de periode van 3 tot 12 oktober 2020 werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Voor deze intensieve week vertrekken wij in naar het Griekse eiland Kythira. Hier kun je in alle rust en met grote focus het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. En daarnaast is het een heerlijke plek om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen.

Door de persoonlijke begeleiding, de groepsgrootte (5 tot 8 deelnemers) en het niveau van de groep worden deze groepsreizen altijd als zeer impactvol ervaren. Samen met Ineke maak je een op jouw levenssituatie toegespitst concreet plan, waarbij je terug in Nederland je nieuwe inzichten direct kunt toepassen.

 • Persoonlijke groei op een Grieks eiland
 • Elke dag begint met een wandeling.
 • Na het ontbijt start de workshop Intuïtieve Ontwikkeling.
 • Xenonas Fos ke Choros
 • Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Tijdens deze week van intuïtieve en energetische ontwikkeling

 • Leer je waar je kracht zit en hoe je die kunt inzetten in je leven.
 • Ontdek en verken je, hoe je effectief gebruik kunt maken van je intuïtie.
 • Krijg je inzicht in je sterke punten rond intuïtief waarnemen en leer je hoe je deze nog verder kunt versterken.
 • Ervaar je, hoe je gevoel, verstand en daadkracht goed kunnen samen werken.
 • Ondervind je, hoe contact met je lichaam – door middel van beweging – je zelf helpt op mentaal, emotioneel en intuïtief vlak.
 • Leer je hoe je antwoorden en vertrouwen van binnen uit kunt krijgen. Je krijgt inzicht in je vragen.

Werken aan groei vanuit rust en ruimte

Vóór de reis begint ga je samen met Ineke kijken naar het thema dat op dit moment speelt in je leven. Dit kan telefonisch gebeuren of  in overleg op locatie bij Ineke in Amsterdam. Jouw thema en die van andere deelnemers worden verwerkt in het programma. De hele week krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding van Ineke Hilhorst en ook van de andere deelnemers. Krijg alvast een impressie door de ervaringen van deelnemers te lezen.

Elke dag begint met een wandeling. Dit brengt flow in je lichaam en zorgt dat je energie gaat stromen. Het geeft ruimte om je antwoorden als vanzelf te vinden.

Na het ontbijt start de workshop Intuïtieve Ontwikkeling. Je ontvangt bij aanvang een map die in de loop van de week in Griekenland steeds meer gevuld zal worden met jouw persoonlijke verhaal en lesmateriaal. Op de eerste dag breng je jouw actuele vraag/onderwerp in waarmee je graag aan de slag wilt en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een plan hoe je de inzichten gaat toepassen in je dagelijkse praktijk.

Je gaat aan de slag met lezen/readen van jezelf en van een ander, contact maken met je gids, geleide meditatie en het schoonmaken van de ruimte waarin je werkt en woont. Voor iedere workshop doet Ineke een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerkt ze in het programma. Doordat jouw persoonlijke thema in de les betrokken wordt, is het programma op jou afgestemd. Door gevoel, verstand, mannelijk en vrouwelijk, intuïtie en daadkracht goed in je zelf samen te laten werken, ben je succesvol in wat je wilt doen en hoe je leeft.

Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een heerlijke lunch. ‘s Middags kun je zelf je tijd indelen om te werken aan de opdrachten en is er ruimte om te genieten van de zee, zon, sport, natuur en cultuur.

Wij logeren in het Traditional Guesthouse Xenonas Fos ke Choros. Albert Blok en Anita Snippe staan klaar om de deelnemers te voorzien van goede tips. Er zijn bijvoorbeeld veel mogelijkheden om te wandelen, dorpjes te bezoeken en er zijn diverse mooie rustige strandjes. Er zijn twee huurauto’s beschikbaar. Als je een motorrijbewijs hebt kun je een scooter huren en het eiland verkennen. Maar je kunt ook gaan hardlopen of in de buurt van het guesthouse een boom vinden om onder te zitten en te genieten van het uitzicht en de tijd voor jezelf.

De week wordt begonnen en afgesloten met een diner in het guesthouse. Er word 4 keer ‘s avonds gedineerd in een traditioneel Grieks restaurant en 1 avond kunnen de deelnemers naar eigen inzicht besteden.

Professionele begeleiding
De week wordt begeleid door Ineke Hilhorst. Zij heeft ruim 20 jaar een praktijk voor reading en coaching voor bedrijven en individuen en geeft workshops, bedrijfs-, team- en visieontwikkelingsdagen. Ze onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht aan het individuele proces.

Uitgebreid programma
Vrijdag 3 oktober 2020 is de dag van aankomst op Kythira. Vanaf het vliegveld gaan Ineke en de deelnemers naar het guesthouse Xenónas Fos kè Chóros, waar ze ontvangen worden en waar ’s avonds het welkomstdiner plaatst vindt.

De lessen starten op zaterdag en eindigen op zondag. Maandag 12 oktober 2020 is de dag van vertrek.

Het programma op de lesdagen ziet er als volgt uit:
8.00 wandelen
9.00 ontbijt
10.00 lesprogramma
14.00 lunch
15.00 tijd voor opdrachten en vrije tijd
20.00 diner

In overleg met de groep is het mogelijk om één dag in deze week vrij te plannen voor een excursie. De lessen van die dag worden dan in de middag of avond van de andere dagen gegeven.

Luxe verblijf
Xenonas Fos ke Choros beschikt over 4 luxe gastenverblijven, 2 appartementen en  2 studio’s. Om er voor te zorgen dat alle deelnemers in het guesthouse kunnen verblijven worden de appartementen door 2 personen gedeeld. Omdat deze beschikken over een afzonderlijke slaapkamer en een royaal platform met slaapgelegenheid in de woonkamer, is er toch voldoende privacy. Voor de beide studio’s waarin 1 deelnemer zal verblijven geldt een opslag van € 150,00.
Draadloos internet is aanwezig in het guesthouse. Deelnemers kunnen DVD’s en boeken lenen. Er zijn 2 leenfietsen beschikbaar (op eigen risico). En de groep heeft 2 huurauto’s ter beschikking.

Inschrijven kan nu
Prijs per deelnemer: € 920,00 
Bij deze prijs is inbegrepen:
– telefonische aurareading voorafgaand aan het vertrek naar Griekenland
– het dagelijks programma Intuïtieve en Energetische groei

Voor het verblijf in Traditional Guesthouse Xenonas Fos ke Choros bedraagt de prijs € 765,00; dit omvat:

  • verblijf van 7 nachten in een luxe appartement of studio in Xenonas Fos ke Choros op basis van 2 deelnemers die een appartement delen; voor verblijf van 1 persoon in een studio geldt een opslag van € 150,00.
  • dagelijks ontbijt
  • dagelijks lunch
  • welkomst- en afscheidsdiner in het guesthouse
  • 4 diners in een Grieks restaurant
  • 2 huurauto’s, die de groep ter beschikking staan (incl. benzinekosten)

De reiskosten (± € 337,-) van Nederland naar Kythira zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Bekijk het reisvoorstel Amsterdam-Kythira inclusief prijsopgave.

Meer informatie
Voor inhoudelijk informatie over de Intuïtieve en Energetische Groei week kunt u contact opnemen met Ineke Hilhorst per email: contact@inekehilhorst.nl of telefonisch: 06-24228339.

Lees de ervaringen van de week Persoonlijke ontwikkeling op Kythira.