INdividueel

Ineke Hilhorst laat je de weg zien waar de meeste energie stroomt. Zij geeft je het inzicht waar je naar op zoek bent …
… zodat je stappen kunt zetten die voor jou werken.

Hoe werkt de methode van aanpak?

1. Adviesgesprek voor één of twee keer

U komt voor één of twee keer, omdat u meer of een ander inzicht wilt over een vraagstuk in uw privé leven of uw werk. De vragen die u heeft kunnen heel divers zijn.

We gaan op verschillende niveaus in op uw vraag, vanuit het concrete praktische, maar ook vanuit de helikopterview, zodat we zien wat deze vraag heeft te betekenen op uw levenspad en in welke richting u uw energie wilt bewegen.

Een gesprek duurt 1,5 uur en vindt meestal plaats op het Molenpad in Amsterdam.

2.  Periodiek advies gesprek eens per kwartaal

Veel mensen die eerder met mij gewerkt hebben komen periodiek terug voor een adviesgesprek. Daarin is ruimte om eerdere inzichten opnieuw te vitaliseren, gericht op nieuwe uitdagingen of ontwikkelingen in je (werkzame) leven. Het verfijnd instellen van de eigen focus helpt om scherp zicht te houden op persoonlijke effectiviteit en meer bewust te worden waar je voor staat en de weg die je bewandelt.

“Ik ken Ineke al enkele jaren en ben telkens weer verbaasd met welk gemak Ineke in staat is om uitdagingen die ik in mijn leven tegenkom kort en bondig te schetsen, volledig waardevrij en altijd to-the-point. In alle oprechtheid kan ik zeggen dat Ineke me dichter bij mezelf heeft gebracht. Als ik mijn gesprekken met Ineke in twee woorden zou moeten samenvatten, dan is dat ‘inzicht’ en ‘energie’.”

3. Coaching traject

Als er een thema is wat u verder wilt uitwerken of u heeft specifieke doelen die u wilt bereiken dan kunt u kiezen voor een coaching traject. Een coaching traject bestaat meestal uit 6 sessies waarin we werken aan de specifieke thema’s en doelen.