Amsterdam -
Verdiepingsretraite

Verdieping voor kleine bedrijven in mijn atelier in Amsterdam

Voor kleine groepen organiseer ik in hartje Amsterdam een ‘koersbepalende verdiepingsretraite’. Deze is speciaal bedoeld voor de ondernemers van kleine bedrijven die normaal gesproken geen tijd hebben om even afstand te nemen.
Het bijzondere van deze ‘verdiepingsretraite’ is dat ik mijn helderziende talent en VLOW-methode inzet om een ‘business reading’ te geven. Hierdoor verkort men het traject om tot de echte kern te komen van de business vraagstukken. Je inzicht wordt verdiept  en je verkrijgt meer visie ten aanzien van het eigen bedrijf. Je verbindt je weer met je medewerkers. Deze unieke bijeenkomst wordt door een bedrijf vaak gezien als cadeautje, als iets speciaals.

De retraite bestaat uit:

Eerst een telefonisch voorgesprek waarin we de vragen in kaart brengen die leven in de onderneming of organisatie. Daarna komen we een dagdeel bij elkaar. 
Geschikt voor 3 tot 6 personen.

Indeling van het dagdeel

Binnen de groep van ca. zes personen worden ‘live readings’ gegeven over actuele vraagstukken, persoonlijk of in relatie tot de onderneming.

Het resultaat is een eenduidige bedrijfsrichting, afgestemd op de mensen en op de toekomst van het bedrijf. De ondernemer en het bedrijfsteam krijgen inzicht in de te verbeteren processen en de verbinding met elkaar. Ook wordt duidelijk welke organisatievragen als eerste opgelost moeten worden.

Zo’n sessie wordt erg gewaardeerd door de werknemers en voelt als een soort beloning. We maken er met elkaar een mooie ochtend of middag van.

Tarief en keuzemogelijkheid:

  • Per bedrijf € 750,- per dagdeel (2 tot 6 personen) inclusief een hapje en drankje en een voorgesprek.
  • Per ondernemer € 225,- (minimaal 3 deelnemers) inclusief een hapje en drankje en een voorgesprek.

 

Plaats:
Mijn atelier vind je aan het Molenpad in Amsterdam Centrum

 
 

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf