Over mij

“Leiderschapscoach met helderziende touch”

Ik 'zag' dingen

Ik ben opgegroeid op een boerderij, waar we zelfvoorzienend waren (iets waar we in deze tijd ook weer naar verlangen). In mijn jeugd genoot ik van de natuur en het avontuurlijke. Ik ‘zag’ en voelde dingen heel scherp aan en sommige volwassenen vielen in mijn ogen direct door de mand als hun woorden niet overeenkwamen met hun ware persoonlijkheid. Als ik uitte wat ik ‘zag’ en voelde, werd mijn mening thuis niet altijd gewaardeerd en kon ik er zelfs om worden bespot.

Zoektocht

Op school had ik het idee dat ik er niet bij hoorde en daarna was het voor mij ook een uitdaging om mijn eigen weg te vinden. Als ik terugdenk aan die zoektocht naar volwassenheid, ben ik trots dat ik zonder de steun en het begrip van het thuisfront uiteindelijk de persoon ben geworden die ik nu ben. Maar eerlijk gezegd miste ik wel eens iemand die me begeleidde of me een spiegel kon voorhouden. Mijn eigen weg vinden was best zwaar en dat is dan ook een van de redenen dat ik zo graag andere mensen help.

Talenten

Nu doe ik gelukkig al twintig jaar waar ik het beste in ben; ik gebruik mijn talenten om mensen of bedrijven te begeleiden op hun weg naar geluk en succes. Ik word er blij en dankbaar van om mijn talenten in te kunnen zetten. Mensen en organisaties blijven mij boeien. Ik werk graag met hun diepliggende verlangens of de zoektocht naar hun bedrijfscultuur. Iedereen die met een levensvraag of (zakelijk) dilemma zit, wijs ik graag met behulp van de VLOW-methode de juiste weg. Daar liggen mijn passie en talenten.

Gezelligheid

Als ik niet werk? Dan geniet ik van de natuur en ons gezin. Samen eten vind ik oergezellig en ik praat graag met de kinderen over hun leven. Meedenken met de jeugd blijft mij altijd boeien.

Mijn visie is dat je je spiritualiteit moet laten samenwerken met je intelligentie, daadkracht, je hart en je gevoel, zodat je heel effectief bent in alles wat je doet en dat wat je doet ook echt bij je past. Zo kun je je eigen unieke plek creëren, voor jezelf en je organisatie.

Mijn specialisme is leiderschapscoaching met een ‘helderziende touch’.

Mijn aanpak: jij brengt je vraagstuk en dilemma’s in, ik lees de uitstraling van jou of jouw organisatie. Ik denk strategisch, gebruik mijn analyserend en beeldend vermogen en zo komen we tot effectieve mogelijkheden. De uitkomsten passen altijd uniek bij jou of bij jouw organisatie.

Ineke in de media

Vorige slide
Volgende slide

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf