Mijn VLOW-methode

“Laat je inspireren”

De VLOW-methode 

Visie,  Lezen,  Ontwikkelen,  Winnen

Hieronder nog even een uitleg over hoe VLOW in z’n werk gaat en welke vier stappen we gaan zetten. Doordat ik werk volgens deze unieke methode komen de vier letters op een logische manier aan bod. Zo ontstaat er vanzelf een inzicht en ga je je realiseren waar jij voor in de wieg bent gelegd. 

Visie en Vraagstuk; ik denk strategisch mee en orden wat er in je hoofd zit als je met een Vraagstuk zit waar je niet uitkomt. We ontwikkelen samen een Visie op het doel dat je wilt bereiken. Tijdens deze eerste stap krijg je eventueel ook een toegangscode om een talentbewustwordingstest te maken.

Lezen van energie en talentik ben een beelddenker en zie de energie en uitstraling van mensen als een film voor me. Dit maakt heel veel duidelijk en concreet. Daarnaast kunnen we ook de uitslag van de talentbewustwordingstest die je wellicht gemaakt hebt bespreken. Deze combinatie kan een hele heldere kijk op jouw situatie geven.

Ontwikkelen en Ontvouwen; als we weten waar je staat en wat echt bij jou past, kunnen we voor jezelf of je bedrijf een eigen pad Ontwikkelen; hoe ga je van goed naar beter en van beter naar best. We pakken de belemmeringen aan. Je ziet de waarheid onder ogen en het pad Ontvouwt zich vanzelf omdat je iedere dag wel een ingeving krijgt.

Winnen; dan is het allemaal gelukt; dan heb je een eigen plek. Succes hebben betekent niets meer of minder dan een leven hebben dat past bij jouw bezieling! 

Tijdens de gesprekken is het afstemmen op waar je op dat moment staat essentieel. Er ontstaat een helder beeld van je potentie en je mogelijkheden mits je de realiteit met al z’n kwetsbaarheden en de plek waar je nu staat accepteert. Je wezenlijke verlangen bepaalt daardoor de richting, er ontstaat vanzelf een doel. Ik zorg voor duidelijke antwoorden op je vragen, waarbij de realiteit, gekoppeld aan je verlangen, het uitgangspunt is.

Samen kijken we naar je doelen, bepalen we de meest efficiënte weg ernaartoe en hoe je kunt winnen. Deze methode van coaching is uniek omdat je je gaat realiseren wat echt bij je past en de rest kun je loslaten.

De aanpak die helemaal bij jou hoort, voelt meteen goed. Als een schot in de roos. Alles gaat in je leven beter stromen en je komt op het pad dat voor jou het juiste is.

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf