Individueel traject

“Klaar om je volgende groeiniveau strategisch te verkennen?”

Een-op-een gesprekken (volgens de VLOW-methode)

In het een-op-een gesprek met jou gebruik ik mijn sterk ontwikkelde intuïtie en mijn vermogen om strategisch en visueel te denken om jou of je organisatie ‘in je kracht te zetten’. Het uitgangspunt voor mijn begeleiding ligt in jouw eigen vragen. Je hoeft alleen maar in kaart te brengen wat je dilemma’s zijn en ik help je met behulp van de VLOW-methode bewust te worden van je unieke kracht. Opdat je die kunt inzetten voor jezelf, voor je werk en de omgeving waarin je leeft. Een geheel persoonlijke benadering dus. Kies uit de volgende drie mogelijkheden wat het beste bij jou past:

Adviesgesprek voor één of twee keer (volgens de vlow-methode)

Je komt voor één of twee keer, omdat je meer of een ander inzicht wilt over een vraagstuk in je privéleven of je werk. De vragen die je hebt, kunnen heel divers zijn. We gaan op verschillende niveaus in op je vragen. We kijken vanuit het concrete, praktische oogpunt, maar ook vanuit de helikopterview. Dan gaan we er dankzij mijn VLOW-methode achter komen wat deze vragen betekenen op je levenspad en in welke richting je je energie wilt bewegen.

Een gesprek duurt 1,5 uur en vindt meestal plaats op het Molenpad in Amsterdam.

Coachingstraject van zes sessies (volgens de VLOW-methode)

Als er een thema is dat je verder wilt uitwerken of je hebt specifieke doelen die je wilt bereiken, kun je kiezen voor een heel coachingstraject. Zo’n traject bestaat meestal uit zes sessies waarin we werken aan specifieke thema’s en doelen die voor jou belangrijk zijn. Tijdens deze sessies nemen we alle stappen van de VLOW-methode door. Na een coachingstraject weet je wie je bent en wat jou de meeste energie geeft. Je leven gaat helemaal stromen.

Periodiek- of kwartaalgesprek

Veel mensen die eerder met mij gewerkt hebben of al een coachingstraject hebben doorlopen, komen daarna nog periodiek – bijvoorbeeld eens in het kwartaal – terug voor een adviesgesprek. In zo’n sessie is er onder andere ruimte om eerdere inzichten dankzij de VLOW-methode opnieuw te vitaliseren, gericht op nieuwe uitdagingen of ontwikkelingen in je (werkzame) leven. Het verfijnd instellen van de eigen focus helpt om scherp zicht te houden op persoonlijke effectiviteit en je sterker bewust te worden van waar je voor staat en de weg die je bewandelt.

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf