Bedrijfssessies

Ontdek welke bedrijfsdoelen je kunt bereiken door meer contact en verbinding

De vraagstukken en concrete zaken die spelen in jouw bedrijf worden eerst benoemd en dan op een strategische en gevoelsmatige manier bekeken. Vervolgens ontstaan er nieuwe inzichten en doordat we op een bijzondere manier naar de vragen kijken en je de collega’s met andere ogen leert zien, ontstaat er contact en verbinding. Het wordt duidelijker waar de unieke krachten van ieder MT-lid liggen, waardoor een helder zicht op oplossingen ontstaat. Door zo’n sessie kan de communicatie en de connectie binnen je organisatie worden verbeterd en je onderneming (nog) succesvoller worden.

Hoe werkt de methode van aanpak?

Heb je behoefte aan meer contact met je managementteam? Zoek je verbinding met de organisatie? Wil je meer aandacht besteden aan jullie visie en missie? Als er vraagstukken liggen in het bedrijf of je team waar je dieper op in wil gaan, kunnen deze door jou zelf worden aangedragen. Ik zal de onderwerpen stuk voor stuk behandelen en uitwerken.

De bijeenkomsten worden gehouden op een door jou gekozen locatie. Met kleine groepen kunnen we ook in mijn atelier in Amsterdam afspreken.

Vragen van bedrijven die we eerder onder handen hebben genomen:

 

Tarief: Voor een bedrijfssessie bedragen de kosten € 1.900,- (excl. btw) per dag inclusief de voorbereiding.


Maak direct een afspraak

Wat mijn opdrachtgevers zeggen

“Ineke werkt met jou als uniek persoon, of het nu gaat om een zakelijke of een persoonlijke visie. Zij vindt zelf deze benadering heel logisch: de juiste keuze is niet alleen gebaseerd op cijfers of harde feiten, maar ook op sfeer en gevoel. Daarom krijg je altijd enorm veel duidelijkheid en motivatie.”
“Met Ineke als coach ga je het gevoelsmatige verbinden met je praktische en rationele mogelijkheden. Daardoor krijg je niet alleen een visie op je toekomst maar valt alles ook gevoelsmatig meteen op zijn plek. Je leert naar je potentie kijken vanuit je intuïtie. De tijdlijn om te bereiken waar je hart ligt wordt dan duidelijk.”
“Ik ben directeur van een groot bedrijf. De gesprekken die ik met Ineke heb, geven overzicht en helderheid. Ik krijg bevestiging en duidelijkheid over de koers die ik vaar. Wat er uit de gesprekken komt matcht met waar ik mee bezig ben. Ineke zorgt dat het geborgd wordt in mijn hoofd, het wordt scherper, duidelijker, meer bewust. Ik vind nu ook een betere balans tussen zakelijk en privé. Ik kan mijn intuïtie, denken en voelen transparant maken.”
“Ik zit veel meer in mijn energie, kan beter doseren en voel me prettig. Er is balans tussen zakelijk en privé. In de periode van coaching ben ik gegroeid van managing consultant tot partner in de maatschap. Ik heb mezelf echt leren kennen. Ik begrijp waar ik energie van krijg en maak nu betere keuzes en ben daardoor effectiever privé en zakelijk. Ik zit daardoor veel beter in mijn vel. Voel me vervuld.”
“Ik heb heel veel coaching en trainingstrajecten gevolgd in relatie tot persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Dit traject met Ineke heeft me verreweg het meeste gebracht.”
“Supergoed, staat ver boven de materie. De directheid waarmee je werkt, de onomwonden manier van zaken benoemen; het heeft een goed effect en een mooi resultaat opgeleverd. Rob is zeer tevreden en reeds hard aan de slag. Zoals Rob dat kan doen.”
“Ineke Hilhorst heeft in een relatief kort gesprek de situatie geanalyseerd en weet het te verwoorden in helder inzichten en oplossingen die werken en direct toepasbaar zijn. Dit scheelt een hoop gedoe.. Een mooie combinatie tussen spiritueel en praktisch: absoluut niet vaag. Met beide benen op de grond. Het onbewuste komt kristalhelder aan de oppervlakte.”