Bedrijfssessies met behulp van de vlow-methode

“Ontdek welke bedrijfsdoelen je kunt bereiken door meer contact en verbinding”

De vraagstukken en concrete zaken die spelen in jouw bedrijf worden eerst benoemd met behulp van de VLOW-methode en dan op een strategische en gevoelsmatige manier bekeken. Vervolgens ontstaan er nieuwe inzichten en doordat we op een bijzondere manier naar de vragen kijken en je de collega’s met andere ogen leert zien, ontstaat er contact en verbinding. Het wordt duidelijker waar de unieke krachten van ieder MT-lid liggen, waardoor een helder zicht op oplossingen ontstaat. Door zo’n sessie kan de communicatie en de connectie binnen je organisatie worden verbeterd en je onderneming (nog) succesvoller worden.

Hoe werkt de VLOW-methode van aanpak?

Heb je behoefte aan meer contact met je managementteam? Zoek je verbinding met de organisatie? Wil je meer aandacht besteden aan jullie visie en missie? Als er vraagstukken liggen in het bedrijf of je team waar je dieper op in wil gaan, kunnen deze door jou zelf worden aangedragen. Ik zal de onderwerpen stuk voor stuk behandelen en uitwerken.

De bijeenkomsten worden gehouden op een door jou gekozen locatie. Met kleine groepen kunnen we ook in mijn atelier in Amsterdam afspreken.

Vragen van bedrijven die we eerder onder handen hebben genomen:

 

 

  • We willen er met onze organisatie achter komen wat ons bezielt, wat onze centrale waarde is en hoe we dit kunnen vertalen in concrete producten waar iedereen trots op is en die de klanten aanspreken.
  • Ik heb een goedlopend bedrijf, en toch ben ik niet tevreden. Kun je me helpen met het ontwikkelen van een weg hierin.
  • We hebben de visie voor de komende vijf jaar vastgelegd. Iedereen wil die kant op, maar toch komen we niet vooruit. We weten eigenlijk niet zo goed wat er speelt.
  • De ene vestiging loopt goed terwijl de andere niet goed loopt. Hoe kunnen we de oorzaken duidelijk krijgen?
  • Het kernteam praat niet meer zo goed met elkaar, kun je ons hierbij helpen?
 
 

Tarief: Voor een bedrijfssessie bedragen de kosten € 1.900,- (excl. btw) per dag inclusief de voorbereiding.

Wat mijn opdrachtgevers zeggen

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf