Vlow masterclass

5-daagse VLOW masterclass

Ben je gevoelig en slim? Zit je op een groeipad in werk en privé, wil je het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken? Najaar 2020 / voorjaar 2021 organiseer ik weer een 5-daagse VLOW-Masterclass ‘Intuïtieve en energetische groei’.

De vorige masterclasses werden door de persoonlijke begeleiding, de optimale groepsgrootte (zes à acht deelnemers) en het niveau van de deelnemers als zeer waardevol ervaren. 

Na afloop van deze masterclass:

  • ken je de basisprincipes van het effectief inzetten van je energie en intuïtie;
  • heb je geoefend met het lezen van de energie van jezelf en van anderen;
  • kun je je eigen energie en die van je omgeving ‘schoonmaken’;
  • voel je steun en krijg je inzicht vanuit je eigen bron;
  • weet je wat je nodig hebt om energiek te zijn en te blijven;
  • heb je een stappenplan gemaakt waarin staat hoe je je inzichten en vaardigheden concreet kunt toepassen in je dagelijks leven zodat je de beoogde doelen bereikt.

Op de eerste dag breng je een actuele vraag of een voor jou belangrijk onderwerp in waarmee je graag aan de slag wilt en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een stappenplan voor je dagelijkse praktijk.

Je leert om van jezelf en van je groepsgenoten de aura te zien. Ook ga je contact maken met je gids via geleide meditatie, en je leert hoe je de energie en de ruimte waarin je werkt en woont ‘schoon kunt maken’. Voor iedere les doe ik een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerk ik in het lesprogramma. Doordat we ook jouw persoonlijke thema in de les betrekken is het programma op jou afgestemd. 

Je gaat ervaren hoe je  helemaal succesvol kunt zijn in wat je wilt doen en hoe je leeft: namelijk door je gevoel, verstand, mannelijk en vrouwelijk, intuïtie en daadkracht goed samen te laten werken. Hierbij is het ook belangrijk om je fysieke lichaam te versterken. Dan ontstaat er een sterke basis voor het laten doorstromen van je intuïtieve inzichten.

Data, tijden en locatie

De eerstkomende 5-daagse VLOW Masterclass zal worden gehouden in het najaar van 2020 en voorjaar 2021, in principe op 5 vrijdagen.

Om 9.00 uur staan de koffie en thee klaar.
Om 9.30 uur beginnen we.
We lunchen gezamenlijk in café Het Molenpad om de hoek. Om 16.30 uur eindigt de dag. We sluiten af met een drankje.

Adres: Molenpad 17C te Amsterdam

 

Tarief

De kosten voor een 5-daagse masterclass zijn inclusief de lunch, koffie, thee en drankjes, € 1590,- (voor bedrijven is dit exclusief 21% btw).

 

Maximaal 8 deelnemers.

Ervaringen van de deelnemers