VLOW masterclasses

5-daagse VLOW masterclasses

Als je slim en daarnaast ook nog gevoelig bent, kun je misschien het idee hebben dat de coherentie ontbreekt tussen je hart en je ratio. Alsof je gevoelens, je denken en je lichaam niet in balans zijn.  Voor mensen die dit ook ervaren en graag een stap willen maken in hun ontwikkeling – zowel zakelijk als privé – start ik binnenkort weer met de 5-daagse VLOW masterclasses.

Tijdens de masterclasses leer je om je intuïtie in te zetten in je privéleven, bij het leiden van je team of in je bedrijf. Je krijgt handvatten om jezelf beter te leren kennen, jezelf te ontwikkelen en de volgende stap(pen) te zetten op je groeipad. Bovendien leer je om dit te kunnen borgen in je dagelijkse leven.

Persoonlijk en uniek. Door de persoonlijke bege-leiding ook gericht op jouw unieke talent en mogelijkheden naar boven te halen.

Doordat je een talentbewustwordingstest gaat doen die we met elkaar gaan bespreken, leer je hoe je het resultaat kunt toepassen in de praktijk. Je kunt ervaren dat hetgeen jij als ‘normaal’ bestempelt een heel bijzonder talent blijkt te zijn en dat waar jij tegenop ziet, gewoon niet bij jou past maar meer een eigenschap is die je bij een ander kunt zoeken. Als je dingen doet die niet bij je passen, kun je daar heel ongelukkig van worden. We verdiepen ons samen in het doel dat jij wil bereiken in je beroep of in relatie met de ander.

De vorige masterclasses werden door de persoonlijke begeleiding, de optimale groepsgrootte (zes à acht deelnemers) en het niveau van de deelnemers als zeer waardevol ervaren. 

Na afloop van deze masterclass:

 • zie je wie je werkelijk bent
 • krijg je inzicht in je talenten
 • ken je de basisprincipes van het effectief inzetten van je energie en intuïtie;
 • voel je steun en krijg je inzicht vanuit je eigen bron;
 • weet je wat je nodig hebt om energiek te zijn en te blijven;
 • weet je
  welke intuïtieve waarneming het beste bij jou past;
 • weet je
  waar jouw groeimogelijkheden liggen of welke verandering bij jou zou passen;
 • krijg je tools mee om dat wat je geleerd hebt, toe te blijven passen in de praktijk

Op de eerste dag breng je een actuele vraag of een voor jou belangrijk onderwerp in waarmee je graag aan de slag wilt en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag houden we een presentatie voor elkaar over hetgeen we geleerd hebben, wat dit betekent voor ons leven en welke stappen we willen ondernemen.

Je ontdekt waar je talenten liggen. Je leert om van jezelf en van je groepsgenoten de energie te lezen. Ook leer je hoe je moet omgaan met de energie en de ruimte waarin je werkt en woont. Vóór iedere les doe ik een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerk ik in het lesprogramma. Doordat we ook jouw persoonlijke thema in de les betrekken is het programma op jou afgestemd.

Je gaat ervaren hoe je  helemaal succesvol kunt zijn in wat je wilt doen en hoe je leeft: namelijk door je gevoel, je verstand, je intuïtie, je unieke talenten en je daadkracht goed te laten samenwerken. Hierbij is het ook belangrijk om je fysieke lichaam te versterken. Dan ontstaat er een sterke basis voor het laten doorstromen van je intuïtieve inzichten.

Praktische informatie

Data Masterclasses:

28 oktober 2022, 25 november 2022, 30 december 2022, 3 februari 2023 en 10 maart 2023.

Om 9.00 uur staat de koffie of thee klaar.
Om 9.30 uur beginnen we.
We lunchen gezamenlijk in café Het Molenpad om de hoek. Om 16.30 uur eindigt de dag. We sluiten af met een drankje.

Adres: Molenpad 17C te Amsterdam

Tarief:

De kosten voor een 5-daagse masterclasses zijn inclusief de lunch, koffie, thee en drankjes, € 1590,- (voor bedrijven is dit exclusief 21% btw).

Maximaal 8 deelnemers.

Ervaringen van de deelnemers

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf