Ineke Hilhorst, voor werknemers die de volgende stap willen zetten

Eerste gesprek

Wat is je vraagstuk? Waar loop je tegenaan? Past de positie die je nu hebt wel helemaal bij jou? Wat verlang je vanbinnen? Als je met al deze vragen worstelt en je denkt aan een volgende stap, ga ik met behulp van de VLOW*-methode strategisch en op een gevoelsmatige manier met jou aan de gang. Waarbij elke letter van de VLOW wordt ingezet. Heb je zelf al een oplossing gevonden voor een vraagstuk? Zo ja, past die wel bij wie je in wezen bent? We gaan het ontdekken en kijken welke positie energetisch het beste bij je past.

Bij dag één hoort de eerste letter van VLOW, de V van Visie en Vraagstuk; ik denk strategisch mee en orden wat er in je hoofd zit. We ontwikkelen samen een Visie op het doel dat je wilt bereiken, we bepalen de meest efficiënte weg ernaartoe en kijken hoe je kunt winnen. Deze methode van coaching is uniek omdat je je gaat realiseren wat echt bij jou past, waarna je de rest kunt loslaten.

Bij dag één hoort ook de L van Lezen van energie; ik ben een beelddenker en zie de energie en uitstraling van mensen als een film voor me. Dit maakt heel veel duidelijk en concreet. Door middel van een reading laat ik zien hoe, op welke positie en op welke ideale plek ik jou ‘zie’. Tijdens de gesprekken is het afstemmen op waar je zelf op dat moment staat essentieel. We bepalen samen het pad dat jou lijdt naar de plek die beter bij jouw wezen past.

Je krijgt ook ‘huiswerk’ en een toegangscode om een talentbewustwordingstest te maken.

Tweede gesprek

De L staat niet alleen voor Lezen van je energie ook voor Lezen van je talent. We bespreken jouw unieke krachten naar aanleiding van de test die je hebt gemaakt. Het blijkt dat veel mensen niet precies weten waar hun talenten liggen en wat wel of niet bij hen past. Wellicht komt het omdat ze van huis uit hebben meegekregen dat ze zich beter kunnen omvormen om te kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de omgeving. Het resultaat is in veel gevallen, dat ze ongelukkig en onzeker worden omdat ze niet (kunnen) zijn wie ze diep van binnen zijn.

Nu jij deze test gemaakt hebt, krijg je een genuanceerd beeld van jezelf, wordt het in woord en taal duidelijk waar jouw talenten (en valkuilen) liggen en waar je minder goed in bent. Dit kan in je werksituatie belangrijk zijn omdat het duidelijkheid schept en zelfs echte eyeopeners kan geven.

Derde gesprek

Naar aanleiding van door jou aangebrachte vraagstukken en concrete zaken die spelen in jouw bedrijf, ga ik je helpen deze zo goed mogelijk op te pakken. Omdat je dankzij de test en de reading nu weet waar je sterke en je zwakke eigenschappen liggen, ga je de dingen wellicht vanuit een geheel ander perspectief bekijken en ga je leren om te luisteren naar je intuïtie. Hier gaan we samen dieper op in.

Vierde gesprek

Dag vier gaat over de O van Ontwikkelen: haal het maximale uit jezelf. Dankzij onze gesprekken en jouw nieuwe inzichten kunnen we weer een vraagstuk onder de loep nemen. Als we weten waar je staat en wat echt bij jou past, waar jij voor in de wieg bent gelegd, kunnen we voor jezelf of je bedrijf een eigen pad ontwikkelen; hoe ga je van goed naar beter en van beter naar best. Daarnaast kunnen we wellicht ook inzoomen op de communicatie en de connectie in je bedrijf of in je team. Vaak is dat een hobbel op je pad.

Vijfde gesprek                   

Deze dag staat nog steeds in het kader van je eigen Ontwikkeling. We zetten het traject voort met door jou aangedragen casussen, maar nu zul je merken dat jij, geïnspireerd door onze sessies, de situaties op een betere manier kunt beoordelen met behulp van je eigen intuïtie. Je begrijpt dat jouw talenten ten volle kunnen worden ingezet, maar ook zie je in, dat je anderen moet toestaan jou te helpen bij dingen waar je niet zo goed in bent. Wat een geruststelling dat je niet overál goed in hoeft te zijn.

Zesde gesprek

Deze dag draait om de W is van Winnen; het is allemaal gelukt; je hebt je eigen plek. Succes hebben betekent niets meer of minder dan een leven hebben dat past bij jouw bezieling! Je wezenlijke verlangen bepaalt daardoor de richting. De aanpak die helemaal bij jou hoort, voelt meteen goed. Als een schot in de roos. Alles gaat in je leven beter stromen en je komt op het pad dat voor jou het juiste is. Het is gebleken, dat als je dagelijks een onderdeel van jouw top 5 van je talenten gebruikt, je kunt leven als een tevreden mens. En wie wil dat niet?

Meer informatie: mail naar contact@inekehilhorst.nl

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Een brief vol zomernieuws

Terwijl ik dit zomernieuws aan het voorbereiden ben, zit ik eigenlijk nog na te genieten van de mooie bijeenkomst afgelopen donderdagavond. Ik voelde het tijdens

Hoe nu verder?

Wat is de volgende stap in je leven? Vind je dat ook een boeiende vraag? Kom dan naar mijn lezing met live readings op een rustgevende