Een brief vol zomernieuws

Terwijl ik dit zomernieuws aan het voorbereiden ben, zit ik eigenlijk nog na te genieten van de mooie bijeenkomst afgelopen donderdagavond. Ik voelde het tijdens de avond en na afloop dat dít is waar ik voor in de wieg ben gelegd: mensen bij elkaar brengen! Want om in een kring met elkaar aandachtig en respectvol naar de vragen van mijn gasten te luisteren, mijn readings mee te maken en in te spelen op de oplossingen, blijft voor mij toch enorm waardevol.

Van de enthousiaste reacties werd ik heel dankbaar. Onder andere hoorde ik dit: ‘Een indrukwekkende belevenis. Ik werd geëmotioneerd door de voorstellen die Ineke me aanreikte en de reactie van de anderen daarop’. Maar ook deze: ‘Hoewel ik geen vraag had voor Ineke, voelde ik toch aan het eind van de avond alsof er een groepshealing had plaatsgevonden’.

Dit alles plus het feit dat de zomertijd altijd stof geeft tot overwegen, reflecteren en vooruitkijken, heeft me voldoende geïnspireerd om de komende tijd dát te blijven doen waar ik goed in ben. Namelijk: mensen bij elkaar brengen en samen vraagstukken oplossen.

Is dat ook iets voor jou? Wil jij ook weten waar je voor in de wieg gelegd bent? En wil je dit vervolgens ook handen en voeten gaan geven in je leven? Met behulp van mijn VLOW-methode (Visie, Lezen, Ontwikkelen, Winnen) kan ik je meer inzicht in jezelf bieden. Je leert jouw eigen intuïtie te gebruiken en dit met  elkaar in een kleine groep te stimuleren. De verbondenheid in de groep werkt heel positief, heb ik ervaren. En heb je behoefte aan verandering? Dan krijg je ook nog tools om dat te realiseren.

Dit ben ik van plan voor het najaar:

Masterclasses,  een weekprogramma in het mooie Kythira van vrijdag 30 september t/m vrijdag 7 oktober 2022

Masterclasses, een weekprogramma, verspreid over een half jaar, op 28 oktober 2022, 25 november 2022, 30 december 2022, 3 februari 2023 en 10 maart 2023.

Tijdens beide lesweken leer je dat je verstand jouw intuïtie kan versterken in plaats van bevechten. Daarnaast gaan we het natuurlijk uitgebreid over je talenten hebben! Iedereen heeft talenten, maar wat doe je er eigenlijk mee? En wat zijn je valkuilen?

Maar natuurlijk kun je nog altijd terecht voor individuele sessies, eenmalig of in een reeks samenkomsten. Maar dat spreekt voor zich.

Heb jij ook behoefte aan verdieping en samen dingen oplossen? Meld je dan aan via contact@inekehilhorst.nl

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Op talent gebaseerde organisatie

Er zijn in Nederland heel veel coaches en dat is natuurlijk prima. Maar hoe weet je nu of iemand echt een goede coach is? Mijn antwoord zou

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf