Kracht vinden in het NU

Bijzondere tijden vragen een nieuwe manier van zien


Afgelopen maart liep mijn agenda ineens leeg.

De intelligente ‘lock down’ daalde op ons neer.

 

Er kwamen wel nieuwe maar andersoortige afspraken. Ik ging werken via video bellen, bij mensen in de tuin, of aan mijn keukentafel.Mijn zoon Thomas, eerstejaars wiskunde student, was ineens weer thuis. Mijn man Bas, arts in een verpleeghuis, ging gewoon naar zijn werk. Het was wel apart dat de verhalen waar Bas mee naar huis kwam, weinig verband hielden met wat we in het nieuws hoorden. In het nieuws hoorden we alleen maar informatie over de IC en niets over de toestand in de verpleeghuizen. Terwijl juist daar veel gebeurde.
 Door het thuis werken kwamen er veel herinneringen uit mijn jeugd naar boven. Als kind ben ik opgegroeid op een boerderij in de Eempolder. Mijn ouders werkten natuurlijk altijd thuis en het boerenleven zag ik weer helemaal voor me. De dagritmes, het gezonde leven en eten, buiten spelen, veel groenten eten uit de eigen tuin. Vertrouwen op je lichaam, je gezondheid en ons boerenverstand. De families van mijn ouders hebben door de eeuwen heen geleerd zelfstandig en zelfvoorzienend te zijn. Het werk ging altijd door, virus of geen virus. 
We zijn met z’n allen ineens in een heel ander verhaal terecht gekomen. De een geniet van de rust, de ander ervaart pijn van wat er allemaal om ons heen gebeurt. Veel ondernemers kunnen niet slapen omdat ze zich grote zorgen maken over hun bedrijf.
We worden gemaand om de regels boven ons innerlijk weten en ons logisch verstand te stellen. De mensen hebben plotseling diepe vraagstukken over transformaties waar ze meer inzicht in willen. En het is meer dan ooit belangrijk om te vertrouwen op jezelf en je eigen creativiteit.
Dit is een mooie tijd om te kijken naar wat echt belangrijk is voor jou en daarnaar te handelen!
 
 Gelukkig gaat de masterclass naar Kythira wel door!
Ik kijk er naar uit om mensen daar ook te helpen met hun diepe bespiegelingen. De mooie natuur en het authentieke leven zorgen ervoor dat je vanzelf komt te weten wat voor jou het beste pad is in deze veranderlijke tijden.
Voor Kythira kun je je nu alvast inschrijven voor volgende jaar. Bel of mail me!
Alle informatie vind je hier

De volgende nieuwsbrief gaat over Kythira EN allerlei andere nieuwe ontwikkelingen!


Warme groet, Ineke Hilhorst 

En wees in je VLOW:
Visie,
Lezen (van je aura),
Ontwikkelen en
Winnen.


Consulten via Zoom/FaceTime of op lokatie

contact@inekehilhorst.nl of bel naar 06 24 22 83 39

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Het gaat om het resultaat

Er zijn in Nederland heel veel coaches en dat is natuurlijk prima. Maar hoe weet je nu of iemand echt een goede coach is? Mijn

Een magische avond

Onlangs had ik de eer om een lezing te geven inclusief live-readings en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het weer een ervaring was

error: Alert: Content selection is disabled!!