Kythira - Verdiepingsretraite 2024

Zon, Zee, Olijven & Groei: 

een inspirerende zelfontdekkingsreis naar jouw beste zelf.

 

25 oktober tot 2 november 2024

Ben je op zoek naar de volgende stap in het leven, een spirituele vakantie naar een plek waar je midden in de natuur letterlijk kunt werken aan je zelfontwikkeling?

Ben je op zoek naar een spirituele ontsnapping die je leidt naar diepgaande zelfontdekking? Kythira verwelkomt je van 25 oktober tot 2 november 2024 voor een onvergetelijke verdiepingsretraite. Vergeet de hectiek van het dagelijks leven en stort je op een reis naar zelfontwikkeling met ons programma dat mindfulness en innerlijke groei bevordert.

Onder de Griekse zon, omgeven door de serene natuur van Kythira, beginnen we onze dagen met een rustgevende meditatieve wandeling. Voel je verbonden met de aarde terwijl je leert van de eeuwenoude wijsheid van olijfbomen, en laat je inspireren door individuele talentgesprekken en inzichtgevende live-readings.

VLOW-methode, onze benadering voor jouw persoonlijke groei, in de vredige tuin van het luxe guesthouse Xenonas Fos ke Choros, is de kern van onze retraite. We dompelen ons onder in activiteiten die zowel lichaam als geest vernieuwen en versterken.

In de middag, met de warme middellandse zeebries als onze begeleider, trekken we erop uit naar de ongerepte stranden of blijven we dicht bij de natuur om onze ervaringen te reflecteren en verwerken. Deze spirituele vakantie op Kythira biedt niet alleen een kans op zelfontwikkeling maar ook een weg naar duurzame levensveranderingen

Betoverende reis

Ik nodig je uit voor een betoverende reis naar het mooie eiland Kythira, waar we het helpen bij de olijfoogst zullen ervaren als een moment van verbinding met de natuur en elkaar, omringd door de warmte van de Griekse zon. Tijdens de hele week vol rijke ervaringen zul je dagelijks worden begeleid door mij op een reis van zelfreflectie en groei om een betere versie van jezelf te worden. Gedurende deze betoverende week zullen we lachen, wandelen en genieten van gezonde voeding en zullen er persoonlijke readings zijn. Dit alles met als doel om je batterij op te laden, vorm te geven aan je volgende stap, je innerlijke kracht te omarmen en een dieper begrip te krijgen van jezelf. Het is een viering van jouw onafhankelijkheid, een kans om je intuïtie te versterken en helderheid te krijgen over wat écht bij je past!

Werken aan groei vanuit rust en ruimte

Individuele aandacht

Op de eerste twee dagen, tijdens het olijf plukken, is er ruimte voor een individueel gesprek en breng je jouw actuele vraag/onderwerp in waarmee je graag aan de slag wilt. Dit kan ook dienen als input voor de verschillende onderwerpen en groepsoefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een plan hoe je de inzichten gaat toepassen in je dagelijkse praktijk.

Werkboek:

Je ontvangt bij aanvang van de reis een digitaal werkboek dat in de loop van de week in Griekenland steeds meer gevuld zal gaan worden met jouw persoonlijke verhaal en lesmateriaal.

 

 

Wat is bij het arrangement inbegrepen;

 • 2 dagen olijven plukken inclusief readings volgens de VLOW-methode
 • Bezoek aan de olijfpers
 • 4 dagen vervolg VLOW-programma  (readings en begeleidingssessies)
 • Telefonische voorbereiding
 • Verblijf van 8 nachten in een luxe Suite of Studio in Xenonas Fos ke Choros
 • Dagelijks ontbijt
 • 2 x diner in het guesthouse (op olijf-pluk dagen)
 • 4 x diner of lunch in een Grieks restaurant
 • Koffie/thee en huiswijn
 •   2 huurauto’s, die de groep ter beschikking staan (benzinekosten worden gedeeld door de deelnemers)

   

WAT IS NIET BIJ HET ARRANGEMENT INBEGREPEN:

 • De reiskosten van Nederland/België naar Kythira. 
 • Kosten van eventuele overnachtingen in Athene

 PRIJS:

De prijs voor het volledige pakket bedraagt:

 • € 1.700,- per persoon (als 2 personen samen een Suite delen in Xenonas Fos ke Choros).
 • € 1.850,- per persoon (voor 1 persoon die verblijft in een studio in Xenonas Fos ke Choros)

 

MEER INFORMATIE

Wil je boeken of ben je geïnteresseerd in een betoverende verdiepingsretraite van een week? Neem dan contact op met Ineke Hilhorst per email: contact@inekehilhorst.nl 

 

Luxe verblijf

Xenonas Fos ke Choros beschikt over vier luxe gastenverblijven, twee appartementen en twee studio’s. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers in het guesthouse kunnen verblijven worden de appartementen met twee personen gedeeld. Deze beschikken over een afzonderlijke slaapkamer en een royaal platform met slaapgelegenheid in de woonkamer, zodat er toch voldoende privacy is. Voor de beide studio’s waarin één deelnemer zal verblijven, geldt een opslag van € 150,00. Draadloos internet is aanwezig in het guesthouse. Deelnemers kunnen dvd’s en boeken lenen. Er zijn twee leenfietsen beschikbaar (op eigen risico). En de groep heeft twee huurauto’s ter beschikking.

Ineke Hilhorst
Jouw begeleider

Mijn visie is dat je je spiritualiteit moet laten samenwerken met je intelligentie, daadkracht, je hart en je gevoel, zodat je heel effectief bent in alles wat je doet en dat wat je doet ook echt bij je past. Zo kun je je eigen unieke plek creëren, voor jezelf en je organisatie.

Mijn specialisme is leiderschapscoaching met een ‘helderziende touch’.

Mijn aanpak: jij brengt je vraagstuk en dilemma’s in, ik lees de uitstraling van jou of jouw organisatie. Ik denk strategisch, gebruik mijn analyserend en beeldend vermogen en zo komen we tot effectieve mogelijkheden. De uitkomsten passen altijd uniek bij jou of bij jouw organisatie.

Ervaringen van de deelnemers

Reserveer jouw plek

Aan de hand van de aanmelding ontvangt u een email met verdere toelichting over de retraite. Er zal een online call ingepland worden waarin een eerste persoonlijke kennismaking en verdiepingslag gedaan zal worden om een plan van aanpak voor u op te stellen. Daarna kunt u beslissen om deel te nemen aan de retraite en zal de factuur voor deelname volgen. 

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf