Lezing en live aura-readings op 15 juni

Wat is jouw volgende stap?

Je hebt wel een idee maar het is nog niet helemaal helder. Klopt je gevoel? En wat zijn je gedachten hierover? Zie je het wel helemaal goed? Hoe zit het met de feiten? Graag help ik je met de vragen die nu bij je spelen.

Ik nodig je graag uit om op 15 juni a.s. naar mijn lezing met live readings te komen. Er zal die avond gelegenheid zijn om jouw eigen vragen te stellen, maar je kunt ook leren van de vragen van anderen en mijn reactie daarop.

“Ik was echt geraakt door de vraag van die dame over haar dochter. Het was niet mijn eigen vraagstuk, maar ik heb toch veel aan jouw antwoord gehad.” (quote van een aanwezige bij mijn vorige lezing). 

Naast antwoorden vinden op je vragen is een ander belangrijk doel van deze avond om mensen bij elkaar te brengen. Dit begint al bij de inloop met een drankje en wat lekkers te  eten, waarbij we elkaar in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten. Daarna zal ik een korte lezing houden over mijn VLOW-methode, mijn manier van werken om cliënten in al hun diversiteit zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Daarna kan je je eigen zakelijke of privé-vraagstukken inbrengen waar we dan samen strategisch maar ook intuïtief naar gaan kijken. Je kunt eventueel ook van tevoren je vraag stellen per e-mail. 

Als mensen zich afvragen wat hun volgende stap is, kunnen ze daar lang mee lopen tobben. Ze voelen wel iets, maar wat dat precies is, kunnen ze niet onder woorden brengen. Meestal kan ik dat wel! Met mijn intuïtieve waarnemingen en helderziende blik komt er dan iets in balans waardoor ik kan ‘zien’ wat er moet gebeuren rond dat bepaalde vraagstuk.  Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom. Geef je op via contact@inekehilhorst.nl.

Locatie: COCO-MAT, Haarlemmerplein 19, 1013 HP Amsterdam
Programma van 15 juni a.s.:
18.00 aanvang met drankje & eten
19.00 start lezing  
19.30 live readings
20.30 pauze met een drankje
21.15 vervolg readings
22.00 afronding.
Kosten: €45,- incl. eten en drinken

Hartelijke groet,
Ineke Hilhorst

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Het gaat om het resultaat

Er zijn in Nederland heel veel coaches en dat is natuurlijk prima. Maar hoe weet je nu of iemand echt een goede coach is? Mijn

Een magische avond

Onlangs had ik de eer om een lezing te geven inclusief live-readings en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het weer een ervaring was

error: Alert: Content selection is disabled!!