Kom en ontdek de magie van live-readings op 15 juni! 

Kom en ontdek de magie van live-readings tijdens een inspirerende lezing!Er zijn nog plaatsen vrij voor DONDERDAG 15 JUNI a.s.

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van aura-readings en wil je leren van de vragen en ervaringen van anderen? Dan is deze lezing inclusief drankjes en eten iets voor jou! Op 15 juni vanaf 18:00 uur verwelkom ik je graag bij een bijzondere bijeenkomst in een aantrekkelijke omgeving, waarin ik  je laat  kennismaken met de fascinerende wereld van live-readings. Deze lezing biedt een unieke gelegenheid om een glimp op te vangen van de wonderbaarlijke energie die ons omringt en om meer te leren over de betekenis achter aura’s.

Van mijn vorige lezingen heb ik gehoord dat mensen mij een ware inspiratiebron vinden en dat ik met mijn (naar zeggen) boeiende presentatie mensen van alle achtergronden weet aan te spreken. Met mijn diepgaande kennis en vaardigheden in aura-readings kan ik je meenemen op een reis naar het onzichtbare, waar je nieuwe inzichten kunt ontdekken en je bewustzijn kunt vergroten.

Deze lezing biedt ook een laagdrempelige manier om te ervaren hoe een aura-reading in zijn werk gaat. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid waarmee we de energieën om ons heen kunnen voelen en hoe ik die kan interpreteren. Het is een bijzondere kans om te zien hoe de informatie die in een aura ligt besloten, kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid, emoties en zelfs toekomstige mogelijkheden.

Ik geloof sterk in de kracht van ontmoeting en kennismaking. Daarom wil ik jou graag uitnodigen om bij deze lezing aanwezig te zijn. Jouw aanwezigheid zal bijdragen aan een levendige en betekenisvolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Kom en laat je inspireren, leer van anderen en ontdek de verborgen energieën om ons heen tijdens deze unieke lezing. Ik kijk  ernaar uit om je te verwelkomen!

Laat ons weten of je erbij kunt zijn via contact@inekehilhorst.nl.  Ik zie  uit naar je komst!

Locatie: COCO-MAT, Haarlemmerplein 19, 1013 HP Amsterdam

Programma van 15 juni a.s.:

18.00 aanvang met drankje & eten

19.00 start lezing  

19.30 live readings

20.30 pauze met een drankje

21.15 vervolg readings

22.00 afronding.

Kosten: €45,- incl. eten en drinken

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Het gaat om het resultaat

Er zijn in Nederland heel veel coaches en dat is natuurlijk prima. Maar hoe weet je nu of iemand echt een goede coach is? Mijn

Een magische avond

Onlangs had ik de eer om een lezing te geven inclusief live-readings en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het weer een ervaring was

error: Alert: Content selection is disabled!!