Ontwikkelingsreis Kythira

Intuïtieve en energetische groei plus persoonlijke ontwikkeling in één week

Zit je in een veranderingsproces in je leven en ben je op zoek om deze verandering beter te begrijpen? Wil je leren om daar zo goed mogelijk mee om te gaan? Of wil je midden in de natuur werken aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording? Dan is deze trainingsweek een uitgelezen mogelijkheid. Samen met maximaal acht deelnemers ga je van vrijdag 30 september t/m vrijdag 7 oktober 2022 werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Voor deze intensieve week vertrekken wij naar het Griekse eiland Kythira.
Hier kun je in alle rust en met grote focus het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. En daarnaast is het een heerlijke plek om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen.

Door de persoonlijke begeleiding, de groepsgrootte (5 tot 8 deelnemers) en het niveau van de groep wordt deze groepsreis altijd als zeer waardevol ervaren. De invloed op je persoonlijke levenssituatie is bijzonder verhelderend. Samen met mij maak je een concreet plan, waarbij je terug in Nederland je nieuwe inzichten direct kunt toepassen.

Tijdens deze week van intuïtieve en energetische ontwikkeling

 • Leer je waar je kracht zit en hoe je die kunt inzetten in je leven.
 • Ontdek en verken je, hoe je effectief gebruik kunt maken van je intuïtie.
 • Krijg je inzicht in je sterke punten rond intuïtief waarnemen en leer je hoe je deze nog verder kunt versterken.
 • Ervaar je, hoe je gevoel, verstand en daadkracht goed kunnen samen werken.
 • Ondervind je, hoe contact met je lichaam – door middel van beweging – je helpt op mentaal, emotioneel en intuïtief vlak.
 • Leer je hoe je antwoorden en vertrouwen van binnenuit kunt krijgen. Je krijgt inzicht in je vragen.
 

Werken aan groei vanuit rust en ruimte

Vóór de reis begint ga je samen met mij kijken naar het thema dat op dit moment speelt in je leven. Dit kan telefonisch gebeuren of op mijn locatie in Amsterdam. Jouw thema en die van de andere deelnemers worden verwerkt in het programma. De hele week krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding van mij en ook vanuit de groep. Krijg alvast een impressie door de ervaringen van deelnemers te lezen.

Elke dag begint met een wandeling. Dit brengt flow in je lichaam en zorgt dat je energie gaat stromen. Het geeft ruimte om je antwoorden als vanzelf te vinden. Na het ontbijt start de workshop Intuïtieve Ontwikkeling. Je ontvangt bij aanvang een map die in de loop van de week in Griekenland steeds meer gevuld zal worden met jouw persoonlijke verhalen en lesmateriaal. Op de eerste dag breng je jouw actuele vraag/onderwerp in waarmee je graag aan de slag wilt en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een plan hoe je de inzichten gaat toepassen in de dagelijkse praktijk.

Je gaat aan de slag met het lezen/readen van jezelf en van een ander, het contact maken met je gids, geleide meditatie en het schoonmaken van de ruimte waarin je werkt en woont. Voor iedere workshop doe ik een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerk ik in het programma. Doordat jouw persoonlijke thema in de les betrokken wordt, is het programma op jou afgestemd.

Door gevoel, verstand, mannelijk en vrouwelijk, intuïtie en daadkracht goed in jezelf te laten samenwerken, ben je succesvol in wat je wilt doen en hoe je leeft.

Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een heerlijke lunch. ‘s Middags kun je zelf je tijd indelen om te werken aan de opdrachten en is er ruimte om te genieten van de zee, zon, sport, natuur en cultuur.

Wij logeren in het Traditional Guesthouse Xenonas Fos ke Choros. Albert Blok en Anita Snippe staan klaar om jullie te voorzien van goede tips. Er zijn bijvoorbeeld veel mogelijkheden om te wandelen, dorpjes te bezoeken en er zijn diverse mooie rustige strandjes. Er zijn twee huurauto’s beschikbaar. Als je een motorrijbewijs hebt, kun je een scooter huren om het eiland te verkennen. Maar je kunt ook gaan hardlopen of in de buurt van het guesthouse een boom vinden om onder te zitten en te genieten van het uitzicht en de tijd voor jezelf. 

De week wordt begonnen en afgesloten met een diner in het guesthouse. Er wordt vier keer ‘s avonds gedineerd in een traditioneel Grieks restaurant en één avond kunnen de deelnemers naar eigen inzicht besteden.

Professionele begeleiding

De week wordt begeleid door mijzelf. Ik heb ruim 20 jaar een praktijk voor reading en coaching voor bedrijven en individuen en geef workshops, bedrijfs-, team- en visieontwikkelingsdagen. Ik onderscheid mij door de persoonlijke aandacht voor het individuele proces.

Uitgebreid programma

Vrijdag 30 september is de dag van aankomst op Kythira. Vanaf het vliegveld gaan Ineke en de deelnemers naar het guesthouse Xenónas Fos kè Chóros, waar ’s avonds het welkomstdiner plaatst vindt.

De lessen starten de volgende dag en eindigen op vrijdag. 

Het programma op de lesdagen ziet er als volgt uit:
8.00 uur wandelen
9.00 uur ontbijt
10.00 uur lesprogramma
14.00 uur lunch
15.00 uur tijd voor opdrachten en vrije tijd
20.00 uur diner

In overleg met de groep is het mogelijk om één dag in deze week vrij te plannen voor een excursie. De lessen van die dag worden dan in de middag of avond van de andere dagen gegeven.

Luxe verblijf

Xenonas Fos ke Choros beschikt over vier luxe gastenverblijven, twee appartementen en twee studio’s. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers in het guesthouse kunnen verblijven worden de appartementen met twee personen gedeeld. Deze beschikken over een afzonderlijke slaapkamer en een royaal platform met slaapgelegenheid in de woonkamer, zodat er toch voldoende privacy is. Voor de beide studio’s waarin één deelnemer zal verblijven, geldt een opslag van € 150,00. Draadloos internet is aanwezig in het guesthouse. Deelnemers kunnen dvd’s en boeken lenen. Er zijn twee leenfietsen beschikbaar (op eigen risico). En de groep heeft twee huurauto’s ter beschikking.

Meer informatie

Voor inhoudelijk informatie over de Intuïtieve en Energetische Groei week kun je contact opnemen met Ineke Hilhorst per email: contact@inekehilhorst.nl of telefonisch: 06-24228339.

Ervaringen van de deelnemers

Tarief

1) Prijs voor de begeleidingssessies vooraf en tijdens het verblijf, inclusief een deel van de maaltijden, koffie, thee en huiswijn plus het gebruik van huurauto’s: € 920,00.

2) Prijs voor het verblijf in het guesthouse (daar krijg je een aparte nota voor) bedraagt € 765,00

3) De reiskosten (± € 350,-) van Nederland naar Kythira zijn niet bij de prijs inbegrepen, je kunt het zelf boeken. Bekijk het reisvoorstel Amsterdam- Kythira inclusief prijsopgave.

Wat is allemaal inbegrepen:

 • Telefonische (of op locatie) aurareading voorafgaand aan het vertrek naar Griekenland
 • Het dagelijkse programma ‘Intuïtieve en Energetische groei’
 • Dagelijks ontbijt inclusief koffie en thee
 • Dagelijks lunch inclusief water en huiswijn
 • Welkomst- en afscheidsdiner in het guesthouse inclusief water en huiswijn
 • 4 diners in een Grieks restaurant inclusief water en huiswijn
 • Het gebruik van 2 huurauto’s, die de groep ter beschikking staan (incl.

  benzinekosten)

error: Alert: Content selection is disabled!!