Een inspirerend en waardevol cadeau voor jezelf of je naaste

Aan het eind van het jaar krijg ik de neiging om te reflecteren; Waar sta ik, wat is mijn weg? Er hangt op dit moment een sluier van ongerustheid over ons bestaan en de beste manier om uit die beklemming te komen, is te weten wat je te doen hebt.  Als ik zelf naar inspiratie zoek voor het komende jaar, denk ik aan mensen helpen met een volgende stap. Ook jonge mensen, die door het vele thuiszitten behoefte hebben aan contact en verbinding. Daar ligt dus mijn weg. Maar waar liggen jouw kansen en mogelijkheden?

Heb je daar vragen of twijfels over? Dan is het  de tijd om samen met mij wat dieper in te gaan op je vraagstukken.

Als ik een reading doe voor mijn cliënten, doe ik dat meestal in twee stappen; ik combineer de reading met de StrengthsFinder-test. Met deze talentbewustzijnstest kun je ontdekken wat je sterke kanten en eigenschappen zijn en waar je misschien niet zo goed in bent. De combinatie van eerst de aurareading en dan de StrangthsFinder-test werkt heel goed: “Bij mijn sollicitatiegesprek waren ze blij verrast dat ik zo goed kon verwoorden wat mijn kwaliteiten waren, maar ook waar ik iets zwakker in ben”, hoorde ik van een cliënte.

Dit is de inspirerende decembertip voor jou: Lijkt het je niet leuk om samen met je zoon of dochter of een vrien(din) de test en de reading te doen? Geef jezelf of de ander dit persoonlijke cadeau waarmee je kunt ontdekken waar jij voor in de wieg gelegd bent of waar het pad van die ander ligt.

Ook voor bedrijven word ik vaak gevraagd om in december met kleine groepen aan de gang te gaan. Want voor het management of een afdeling kan het ook een indrukwekkende beleving zijn. Daarnaast ga ik in 2022 ook weer VLOW-workshops geven. Het wordt een uitdagend jaar!  

Voldoende redenen dus om contact met mij op te nemen en kennis te maken met het tweestappenplan als onderdeel van de VLOW-methode.

Mijn VLOW-methode

Nog even uitleggen: De V staat voor visie. DeL voor het lezen van je talenten en je aura. Met de O  ga ik je helpen in je ontwikkeling en de W vind je terug in winnen. Wanneer heb je gewonnen? Als je een eigen pad hebt gevonden en een leven leidt dat past bij jouw bezieling.

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op.

Ik wens iedereen warme feestdagen en een vervullend 2022!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Een brief vol zomernieuws

Terwijl ik dit zomernieuws aan het voorbereiden ben, zit ik eigenlijk nog na te genieten van de mooie bijeenkomst afgelopen donderdagavond. Ik voelde het tijdens