Hoe nu verder?

Wat is de volgende stap in je leven? Vind je dat ook een boeiende vraag? Kom dan naar mijn lezing met live readings op een rustgevende locatie.

Er zal daar gelegenheid zijn om vragen te stellen maar je kunt ook je vraag van tevoren aan mij e-mailen. 

Persoonlijk vind ik het heerlijk dat we weer bij elkaar mogen komen. Ik vond die lockdowns maar niks, voornamelijk omdat mijn talenten on hold  werden gezet. Die talenten zijn vooral gericht op verbinding en het uitreiken naar mensen die dat nodig hebben. Ik ben blij dat er weer van alles kan en dat mijn enigszins depressieve buien zijn overgewaaid. De zon schijnt weer – letterlijk en figuurlijk – en dus heb ik er helemaal zin in om het begin van de zomer in te leiden met een inspirerende lezing, en wel op 30 juni a.s. bij COCO-MAT Amsterdam. Die avond zal ik ook live readings doen en vragen beantwoorden.  
 
Een belangrijk doel van deze avond is om mensen bij elkaar te brengen. Dit begint al bij de inloop met een drankje en eten, waarbij we in een gezellige sfeer elkaar kunnen ontmoeten. Daarna zal ik een korte lezing houden over mijn VLOW-methode. Dat is mijn manier van werken om cliënten in al hun diversiteit zo goed mogelijk te kunnen helpen. En met resultaat!  Juist in deze tijd wanneer mensen zich afvragen: hoe nu verder? Wat is de volgende stap in mijn leven? Ik voel iets, maar ik kan de vinger er niet opleggen, wat kan dit zijn?
 
Na de lezing kun je je eigen (business) vraagstukken inbrengen waar we dan strategisch maar ook intuïtief naar gaan kijken. Ik zal korte live readings doen en je vraag met mijn helderziende blik bekijken. 
 
Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom. Geef je op via contact@inekehilhorst.nl.

Locatie: COCO-MAT, Haarlemmerplein 19, 1013 HP Amsterdam
Programma van de avond:
18.00 aanvang met drankje & eten
19.00 start lezing  
19.30 live readings
20.30 pauze met een drankje
21.15 vervolg readings
22.00 afronding.
Kosten: €40,- incl. eten en drinken

Hartelijke groet,
Ineke Hilhorst
 
Bezoek ook mijn website: www.inekehilhorst.nl

Consulten via Zoom/FaceTime of op locatie
 
contact@inekehilhorst.nl 
of bel naar 06 24 22 83 39
 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Een magische avond

Onlangs had ik de eer om een lezing te geven inclusief live-readings en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het weer een ervaring was

Blogs

Over een bijzondere lezing….

Onlangs  mocht ik bij de IGC (Koninklijke Industrieele Groote Club) een korte presentatie geven met daarna veel live-readings. Het was een bijzondere avond om meerdere

error: Alert: Content selection is disabled!!