Een magische avond

Onlangs had ik de eer om een lezing te geven inclusief live-readings en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het weer een ervaring was die ik nooit zal vergeten. In de gastvrije ruimte van COCO-MAT Haarlemmerplein voelde ik meteen de positieve energie die daar hing. Op een magische manier waren er mensen gekomen met overeenkomstige persoonlijke en zakelijke thema’s en de sfeer gaf de aanwezigen een gevoel van liefdevolle veiligheid en vertrouwen. 

Het was hartverwarmend om te zien hoe de mensen zich vrij genoeg voelden om zichzelf te zijn en hun kwetsbaarheid te tonen. Het was ook heel mooi dat de aanwezigen elkáár wilden ondersteunen en aanmoedigen op hun persoonlijke of zakelijke pad van ontwikkeling. En hoe ze werden geraakt door de inzichten die naar boven kwamen en werden gedeeld.

Ik ben dankbaar dat ik mijn talent mocht inzetten met behulp van de VLOW-methode die avond en ik kijk nu al uit naar 6 juli a.s. wanneer ik weer een lezing met live-readings mag geven. Dit keer voor de IGC (Industrieele Groote Club) in Amsterdam.

Overigens ben ik ook op andere terreinen actief momenteel, maar daar zal ik jullie na de zomer meer over vertellen. Alvast een tipje van de sluier? Het gaat over nieuwe ontwikkelingen en organisatieadvies……

Dan wil ik je voor nu  een hele fijne zomer wensen vol kwaliteitstijd met je dierbaren, veel leuke activiteiten en bovenal ontspanning van je lichaam en geest. 

Wil je ook een evenement organiseren met live-readings of wil je een volgende keer zelf bij een lezing zijn? Ik hoor het graag via contact@inekehilhorst.nl.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Op talent gebaseerde organisatie

Er zijn in Nederland heel veel coaches en dat is natuurlijk prima. Maar hoe weet je nu of iemand echt een goede coach is? Mijn antwoord zou

Download mijn ebook

Dit e-book neemt je mee op een reis vol inzichten, verhalen en praktische tips, waarin persoonlijke en zakelijke vraagstukken worden opgelost met behulp van mijn VLOW – methode.

Laat jouw naam en emailadres achter en krijg toegang tot dit e-book.

Veel succes met mijn tips voor de vraagstukken in reis naar jezelf