Over een bijzondere lezing….

Onlangs  mocht ik bij de IGC (Koninklijke Industrieele Groote Club) een korte presentatie geven met daarna veel live-readings. Het was een bijzondere avond om meerdere redenen: Ten eerste voelde ik dat er iets van spanning gonsde in de groep toehoorders. Misschien omdat het voornamelijk zakelijke clubleden waren die live-readings nooit hadden meegemaakt en nieuwsgierig waren. Een andere reden was dat er werd geapplaudisseerd na elke reading. Niet voor mij gelukkig, dat zou ik gênant vinden, maar voor de vraagstellers die zich kwetsbaar en open durfden op te stellen. 

Het spontane thema van de avond leek te gaan over mensen die hun bedrijf hadden verkocht en zich afvragen of dat wel een goed idee was of hoe ze met een nieuwe uitdaging moeten omgaan. Helaas konden niet alle – meer dan veertig – aanwezigen een persoonlijke of zakelijke vraag stellen, maar ik kreeg later als review onder andere te horen dat het een verbindende avond was in een sfeer van vertrouwen. Zo heb ik het zelf ook ervaren.

Dank voor het organiseren PieterdeZwart!

Wil je zelf ook een reading aanvragen, heb je een vraagstuk over je organisatie of wil je meer weten over mijn VLOW-methode? Neem dan contact met me op via www.inekehilhorst.nl

Met een warme groet, Ineke.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer berichten

Het gaat om het resultaat

Er zijn in Nederland heel veel coaches en dat is natuurlijk prima. Maar hoe weet je nu of iemand echt een goede coach is? Mijn

Een magische avond

Onlangs had ik de eer om een lezing te geven inclusief live-readings en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het weer een ervaring was

error: Alert: Content selection is disabled!!